Karriär

Ser du dig som en framtida medarbetare på Millimeter?

Har du höga ambitioner och vill bidra med din kreativitet och kunskap på vägen in i framtiden?

Då bör du ha 5-10 års erfarenhet av yrket och en hög självständig gestaltningsförmåga som skapar mervärde för våra kunder och kontorets utveckling. Vi söker dig som är utåtriktad och kvalitetsmedveten och som trivs med att ha kontakt med kunder och beställare. Du har förståelse för hela processen, från akvisition, skiss till genomfört projekt.

Lediga tjänster:

Vi vill att du ska bli en av våra tongivande medarbetare, som ser en utmaning i att få vara med i allt från bostads-, butiks-, kontors- och hotellprojekt mm, samt fortsätta vår ledande ställning för högkvalitativ företagsprofilerad inredningsprojektering.

 

För omgående anställning:

  • Arkitekt: handläggande med eget projektansvar.
    Vi söker dig som är arkitekt och har jobbat 5 år eller mer samt har vana att självständigt handlägga både små och stora projekt.
    Du skall vara van ArchiCad-projektör med 3d-modelleringkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av mentorskap för yngre medarbetare.

 

  • Byggnadsingenjör: Handläggande ingenjör.

Som handläggande ingenjör behärskar du projektering av komplexa byggnader samt detaljlösningar. Du kan anpassa projekteringen till olika entreprenadformer och har erfarenhet av beskrivningar enligt AMA. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ett arkitektkontor.

 

Om du är intresserad av att arbeta på MM. maila oss din ansökan, CV och portfolio eller annat material som PDF. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information eller om vi skulle vilja boka en intervju.

Ansökan mailas till:
Mikael Liljefors
Mail: mikael@millimeter.se
Tel. direkt: 08-50 55 55 02


Millimeter Arkitekter
Del av ETTELVA Arkitekter

Maria Skolgata 79A
118 53 Stockholm, Sweden

T : +46 (0) 8-505 55 500
E : info@millimeter.se

Copyright © 2019 Millimeter.
All rights reserved.

Top